Kézzel fogható fényképalbum Google Fotókból

Magyarországon is elérhetővé válik az a szolgáltatás, mely sok helyen már régóta megvásárolható.
Ez a szolgáltatás pedig nem más, mint a Google Fotókból készíthető nyomtatott fotóalbum megalkotása. Az alkalmazásban fellelhető feladatok, például a fényképek feltöltése, azok szisztematikus elrendezése, eltárolása, gyors visszakeresése mellett a szeretett felvételekből pillanatok alatt igazi, kézzel fogható fotókönyv is rendelhető.

A meghatározó pillanatokat, és a fontos momentumokat fényképek, és videók készítésével rögzíthetjük. Az emlékképek felidézésének legjobb és legintimebb módja pedig az, ha a legbecsesebb, legértékesebb fényképeket nyomtatott formában, gondosan kiválogatott szisztéma szerint fotókönyvbe foglaljuk. Ez könnyedén és gyorsan, mindössze pár mozdulattal megtehető a Google Fotók legújabb funkciójával.
A kivitelezéshez pedig nem kell a fotókat hosszú időn át válogatni és alakítgatni a számítógép előtt ülve, hisz ez okostelefonnal is megoldható pár kattintással, mindenféle egyéb alkalmazás letöltése nélkül is.
A kész fotókönyv  a véglegesítést követően azonnal kosárba rakható, és rendelhető.

Az összeállítandó képek nemcsak a régi archívumokból, hanem az új albumokból is kiválogathatók, melyek a Google keresőjének segítségével könnyen és gyorsan kiszemezgethetők a feltöltött fotókból, valamint ennek köszönhetően szűrés is végezhető a képek megörökítésének helye, típusa, illetve kedvencként történő megjelölése alapján.

Az albumban szerepeltetendő képek szelektálását követően a fotókönyvbe illesztés, a rendszerezés, a duplán megjelölt, vagy silány képek kiválogatása már a Google feladata.
A fotóalbumok azon felül, hogy gyorsan elkészíthetők, és akár száz fotót is képesek magukba foglalni, profi minőségűek és mai, korszerű megjelenéssel bírnak. Az összeállítást és rendelésleadást követően a termék postán érkezik.

A fényképalbum két típusban választható. Létezik a 20 oldalas, puha-fedeles változata, mely 18×18 cm nagyságú, ára 4.180 forint, valamint rendelhető a kemény-kötéses típusa is, ami 23×23 cm méretű, ára pedig 7.400 forint. A postaköltség legfeljebb 4.500 forint lehet.