Hamarosan elérhetővé válhat az üzenet visszavonási funkció a Messengerben

174

A belső próbatesztek utolsó szakaszához érkezhetett az elküldött üzenetek utólagos törlésének működőképességi vizsgálata.

Biztosan sokan emlékeznek a 2018. áprilisi Facebook-os incidensre, mikor is fény derült arra, hogy az átlagos felhasználóktól eltérően Mark Zuckerberg utólagosan törölni tudta a Messenger alkalmazásban elküldött üzeneteit.
A vállalat ekkor ígéretet tett arra, hogy ez a lehetőség a közeljövőben bárki számára hozzáférhetővé válik majd.

Jane Manchun Wong – aki a Facebook szolgáltatásainak burkolt újításait fürkészi – úgy véli, hogy az üzenetek visszahívása már a cég belső tesztjeinek végső fázisához érkezhetett, hiszen úgy tűnik, az alkalmazói oldalon való megvalósítás 100 százalékosan megtörtént a mobilalkalmazás esetén.

Az elképzelésekkel összhangban az utólagosan visszavont üzenetek mind a küldő, mind a fogadó üzenetlistájából törlődnek, bár Jane Machun Wong úgy véli, valószínűsíthetően egy bizonyos időintervallumon belül történhet csak meg a visszavonás. Ez az időlimit persze ellentmond annak a ténynek, hogy a Mark Zuckerberg által küldött, évekkel ezelőtti üzenetek szintén törlődtek a címzettjei üzenetnaplóiból.

Comments are closed.