Borsos áron adják majd a Samsung összehajtható készülékét

183

2018. 45. hetében mutatta be a nagyközönségnek a Samsung vállalat az új, összehajtható kijelzős okos eszközét, melyet speciális, Infinity Flex Display nevű technikával gyártottak. Pontosabban, ez a készülék egy 7,9 hüvelyk (vagyis egy normál tablet) méretű, középen összehajtható eszköz, mely félbehajtott állapotban könnyedén zsebre tehető, de akár a külső felén lévő képernyője miatt mobilként is egyszerűen használható.
A bemutató során úgy látszott, hogy a prezentált modell már egy üzemelő mintadarab, a Yonhap News Agency szerint viszont csak 2019. tavaszán lesz elérhető ez a termék a fogyasztók számára. A készülék elnevezése egyébént Samsung Galaxy F, ára pedig elég borsosnak mondható, ugyanis az első értesülések szerint 1770 dollárért, vagyis majdnem 500.000 forintért lesz elérhető a piacon.
Ha a tájékoztatások valósak, a dél-koreai óriás ipari konglomerátum 2019. tavaszán, vélhetően a Samsung Galaxy S10 nyilvános prezentációján fogja felfedni ezt az összecsukható készüléket, melynek fizikai felépítéséről még nem derültek ki részletek, ám a bemutató határidejének közeledtével ez is várhatóan módosulni fog majd.

Comments are closed.