Itt a multifunkciós töltőeszköz

186

Sokak életét megkeseríti a kábelrengeteg, aminek minden egyes darabja más-más eszköz feltöltését szolgálja. Végre megvan a megoldás, az új találmánynak, az inCharge-nak köszönhetően ugyanis nem szükséges az összes töltőt magunkkal vinnünk, ha elmegyünk otthonról, hiszen ez a kis eszköz mindet helyettesíti tudja, mivel az összes okos eszközzel kompatibilis.

Az Indiegogón még dübörög a kis találmány kampánya, ám olyannyira hasznosnak ítélte a nagyérdemű az eszközt, hogy a gyártáshoz szükséges 10.000 dollárt egy nap leforgása alatt sikerült is összegyűjteni, sőt mi több, hamarosan eléri a befolyt összeg a 200.000 dollárt!

Az inCharge nevű újdonság előnye, hogy kis helyigényű, ezért lehetetlen összegubancolni, nem törhet meg, és még vízálló is. Mindezek mellett ugyanolyan egyszerű a használata, mint a hagyományos töltőké, az USB-s végét a számítógépbe, a másik végét pedig a töltendő eszközbe kell bedugni.

Az inCharge modellek három fejjel rendelkeznek, egy Lightning, egy MicroUSB, és egy USB-C végződéssel, annak érdekében, hogy androidos, iOS-os mobilokhoz, tabletekhez, akkumulátorokhoz, vagy bluetooth készülékekhez is kapcsolhatók legyenek.

Praktikus kis eszköz, hiszen akár a kulcstartó, ez is akasztható kulcscsomóra, vagy táskára, így még véletlenül sem maradhat otthon.

Az inCharge a Farris Group cég második „gyereke” (vagyis ez a legújabb verzió), ami két típusban jelenik majd meg a piacon. Egyrészt Lightning és MicroUSB fejjel (ez a típus 9 dollár, vagyis kb. 2.500 forint lesz), másrészt Lightning, MicroUSB, és USB-C végződéssel (ez a modell 11 dollár, azaz nagyjából 3.000 forint lesz). Ennél a terméknél is elérhető lesz a „több vásárlásért kedvezmény jár” akció, és körülbelül 800 forintos, vagyis 3 dolláros plusz szállítási költséggel számolhat a vásárló.
Az ígéretek szerint az inCharge 2018. szeptemberétől kapható lesz.

Comments are closed.